Menu



Onze winter menu


Een ambachtelijke

garnaal-of kaaskroketje

*****

Gebakken reuze zeetong Meunière

met sla en frietjes

****

Chocolademousse

of ijsje van de week


                                                         49.5



Voorgerechten

Verse dagsoep met brood

Kaaskroketje met groentjes

Garnaalkroketje met groentjes

Een lauw geitenkaasje  op een bedje van verse groentjes

Gepelde Real Count scampi's  van het huis

Getomateerde roomsaus


Fijn gesneden Italiaanse ham met Parmezaanse kaasschilfers

Gepelde Real Count scampi's

In huis gemaakte lookboter

Kinder menu's

Kinderspaghetti met gemalen kaas

Spaghetti ( groot )

Een 4 de kip met koude of warme appelmous

Ribbetjes op de grill en groentjes 

Een kaaskroketje ( 1 stuk ) met frietjes en groentjes

Een garnaalkroketje (1 stuk ) met frietjes en koude groentjes

Gepelde scampi's van het huis met frietjes 

Hoofdgerechten

Varkensribbetjes op de grill met drie koude sausjes

Varkensmedaillon ' Het mortierken'

met stukjes gerookte spek en roomsaus

Een halve kip Archiduc ( champignon roomsaus )

Gebakken steak met vlees jus

Gebakken Entre côte met vlees jus

Sausen :  Champignons room

                     Groene Peper room saus

                       Huisgemaakte Béarnaise

                       Roquefort ( schimmel kaas )

Gebakken Solletjes met een heldere botersaus 

( 3 stuks )


Al deze gerechten hier boven worden gerseveerd met frietjes en groentjes 

Gepelde Real count Scampi's:

In huis gemaakte lookboter

Het Mortierken ( getomateerde roomsaus )

Fijn gesneden Italiaanse ham met Parmezaanse kaasschilfers

Extra kommetje groenten