Takeaway

Voorgerechten :


Een kaaskroketje                                                                                 3

Een garnaalkroketje                                                                          4

Scampi's van huis ( een tomateerde roomsaus )            14

Een slaatje met gerookte zalm                                                 12

Italiaanse salade met gerookte ham 

                        en Parmezaanse kaasschilfers                          12

Huisgemaakte soep 1L                                                                      5



Hoofdrechten ;


Varkensribbetjes op de grill met drie koude sausjes         18

                     Voor kinderen                                                                     11

Varkensmedaillon  ' Het Mortierken '

                               met stukjes spek en roomsaus                        18

Een   1/2 kip Archiduc ( Champignon roomsaus  )               15

Scampi's van het huis ( 8 stuks ) met pasta                              22

Gebakken lotte in groene pepersaus                                          24

Gebakken solletjes                                                                                 24

Gebakken zeetong                                                                                  28


Al deze gerechten worden  geserveerd  met frietjes

kroketjes, puree, pasta of rijst

Ook met sla, tomaat, wortelen, komkommer en vinaigrette 


Spaghettisaus 1 kg genoeg voor twee personen                     10

Potje geraspte kaas                                                                                    2